Tjänster och priserERBJUDANDE!


Under 2022 så bjuder Livsprat alla nya klienter på ett prova-på-samtal om 30 minuter under förutsättning att du lämnar en recension på boka.se eller Google.


Har du inte testat coaching online tidigare så har du chansen nu. Välkommen!

Livsprat erbjuder följande tjänster:

  • Ett coachande samtal om 45 minuter med samtalsterapeut online - 450 kronor (inkl. moms).
  • Paket om fem samtal online - 2025 kronor (inkl. moms). (10% rabatt)
  • Paket om tio samtal online - 4050 kronor (inkl. moms). (15% rabatt)


Har du ett företag och önskar komma överens om ett paketpris för dina anställda? Maila Livsprat.


Friskvård och hälsa

Visste du förresten att det går att få samtalsterapi bevilja som friskvård? Det kan handla om kostrådgivning, rökavvänjning eller samtal om stress till exempel. Hör med din arbetsgivare om du är intresserad av att prova samtalsterapi som friskvård!


Hur funkar det?

Du kan se lediga tider och boka tid via boka.se. Du kommer att få ett mail  i god tid innan samtalet med information om hur ett digitalt möte går till och vad som krävs av dig som klient, till exempel programvara eller liknande.  Vanligtvis används Zoom (ett gratisprogram för videomöte) som kan användas både på dator, mobil eller surfplatta. Självklart går det bra att ha samtal utan video om så önskas. Vi kan också höras på telefon om du föredrar det.

Här kan du kostnadsfritt ladda ner Zoom:


Du betalar med Swish innan samtalet startar. Livsprats företagsswish-nummer är: 123 486 39 81


Om du behöver avboka ett samtal av någon anledning så bör avbokningen göras senast 24 timmar innan samtalets start för att slippa betalning. Avbokning sker enklast genom att maila info@livsprat.se eller genom att använda formuläret på kontaktsidan.