Behöver du hjälp med att hitta den andra strumpan?Känner du att du har kört fast? Behöver du ta dig vidare men du vet inte hur?

Träffa en coach online som kan hjälpa dig med din personliga eller professionella utveckling.

Livsprat är en onlinetjänst som erbjuder coachande samtal med certifierad samtalsterapeut som är sjuksköterska i botten.  Samtalen kan skilja sig mycket åt vad gäller område och  mål. Det gemensamma med samtalen är att målet ger en positiv förändring för klienten. 


Har du en neuropsykiatrisk diagnos som ADHD eller Aspergers syndrom? Funderar du på att göra en neuropsykiatrisk utredning? Behöver du coaching för att hitta rätt i vården? Livsprats terapeut har god kunskap och erfarenhet inom neuropsykiatri. Via samtal kan du få hjälp med att strukturera upp vardagen, få ordning på sömnen, få svar på frågor om din medicinering och hitta rätt på en snårig och utmattande väg. 


Om du mår så pass dåligt psykiskt att du funderar på att skada dig själv så är Livsprat inte rätt väg för dig just nu. Du behöver då akut hjälp av sjukvården. Ta kontakt med 112 eller närmaste psykiatriska akutmottagning. Här finns mer information!Vem är coachen?

Om du väljer Livsprat så träffar du mig. Elin Franzén heter jag och jag är certifierad samtalsterapeut och sjuksköterska. Jag har lång erfarenhet av att samtala med människor med varierande åldrar, bakgrund och behov. Min specialitet är klienter med neuropsykiatriska diagnoser (ADHD, ADD och autism). Jag har även kunskap och erfarenhet av ätstörningar, samt barn och ungdomar med problematisk skolfrånvaro (kallas ofta för `hemmasittare`)


Tveka inte att höra av dig om du vill veta mera om vad Livsprat kan erbjuda.

Livsprat kan även hjälpa företag som har behov av samtal och coachning till sina anställda. Kontakta Livsprat här.
Hur funkar coaching på distans?

Vi möts via videosamtal eller telefon. Du kan sitta hemma eller där det passar dig bäst. Du väljer själv om du vill sitta vid datorn, med telefonen eller läsplattan.